Plan uw bezoek in 1-2-3

Een bezoekje brengen aan ISVAG is een echte verkenningstocht, je kan precies zien hoe afval verwerken in z’n werk gaat en wat daar allemaal bij komt kijken. We ontvangen het hele jaar door veel bezoekers, hele schoolklassen tegelijk zelfs. In ons bezoekerscentrum, met professionele projectie- en geluidsapparatuur kunnen we je perfect uitleggen wat we zo belangrijk vinden. Dan hebben we het niet alleen over afvalverbranding maar over de hele kringloop van product tot afval.

Voor wie?

Iedereen van 12 jaar en ouder is welkom bij ISVAG, grotere groepen van 20 à 30 personen zullen worden gesplitst vanwege de veiligheid. En het is helemaal gratis. Het is wel handig om een bezoek een tijdje van te voren aan te vragen, zodat we samen een goede datum voor kunnen bepalen. Aanvragen kan met dit formulier of door te bellen: 03 877 28 55. Na de inschrijving versturen we een bevestigingsbrief met routebeschrijving en veiligheidsvoorschriften.

1Jouw gegevens
2Kies een datum
3Bevestiging

Beschikbaar

Geselecteerd

Niet beschikbaar

Finaliseer uw aanvraag

Kijk de onderstaande gegevens goed na en bevestig via de knop onderaan.

Datum

Uur

Organisatie

Aantal personen

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Je aanvraag is compleet

Bedankt voor je aanvraag. Wij controleren je aanvraag en bevestigen definitief via email. Moest je intussentijd nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Geen vrije momenten beschikbaar

Wegens de huidige maatregelen laten wij geen bezoeken toe op dit moment. Van zodra de maatregelen terug aangepast worden zullen wij het reserveringssysteem terug activeren.